Contactformulier

Heb je een vraag, opmerking of suggestie, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Je naam:


Je e-mail adres:


Je vraag, opmerking of suggestie:
Informatie voor de pers

Download de perskit met het persbericht en aanvullende screenshots.

De hardlopers achter de app

De hardlopers achter de app zijn Koen Muilwijk, oprichter van Looptijden.nl en Jan Fokke Oosterhof, fervent hardloper en marketingmanager van Looptijden.nl.

Jan Fokke Oosterhof

Jan Fokke is een fanatieke hardloper die 700 wedstrijden op Looptijden.nl heeft geregistreerd. Hij schreef eerder in samenwerking met Paul Kamphuis het boek 'Hardlopen; met succes je grenzen verleggen' en 'Je Navel als kompas', over zijn deelname aan de 78,5 kilometer lange Swiss Alpine Marathon. Hij is huiscolumnist van Looptijden.nl en heeft zijn eigen weblog over onder andere hardlopen, www.bestaansverwondering.com. Hij is daarnaast looptrainer bij de Nijmeegse FunRunners.

Bob Winter

Bob Winter is medewerker Marketing en PR bij de Atletiekunie. "Met deze hardloop-app brengt de Atletiekunie in haar rol als inspirerende coach actuele wedstrijdgegevens bij hardlopend Nederland". Een ontwikkeling waarmee de Atletiekunie haar Dutch Runners Guide, de meest volledige hardloopkalender van Nederland, onder een nog bredere doelgroep presenteert. Bob is als atleet (midden- lange afstand) actief geweest in de nationale top en heeft meerdere Nederlandse titels op zijn naam staan met als sportief hoogtepunt deelname aan het EK Atletiek in Gothenborg 2006.

Koen Muilwijk

Koen is de oprichter van Looptijden.nl, Nederlands grootste online hardloopcommunity met meer dan 50.000 actieve hardlopers. Looptijden.nl bracht al eerder apps uit voor de iPhone en Android. “Het is onze doelstelling om toegevoegde waarde te bieden aan de bezoekers van ons platform”, aldus Koen Muilwijk, de oprichter. “Ik ben zelf een fanatieke hardloper en ik begon de website eigenlijk als hobby omdat er nergens een plek was waar ik simpel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mijn hardloopprestaties kon bijhouden".