Over de Hardlopen!-app

Waarom deze app?

  • Alle hardloopevenementen van Nederland
  • Zoeken op afstand, datum en resultaten direct zichtbaar per regio
  • Geografische spreiding zichtbaar, dus niet meer zoeken met de atlas ernaast
  • Snel, compleet en altijd te gebruiken
  • Meteen door naar de relevante website

Alle hardloopevenementen in NL

De app geeft een handig overzicht van alle hardloopevenementen in Nederland met diverse zoekmogelijkheden. De app bevat de volledige officiële hardloopkalender van de Atletiekunie en is daarmee accuraat en volledig. De evenementen zijn te doorzoeken op basis van regio, datum en afstand. Met deze app is het urenlang speuren op internet met een kaart van Nederland op schoot voorbij.

Het trimloopboekje van de 21e eeuw

Tot 2009 gaven Le Champion en de Atletiekunie het Trimloopboekje - later omgedoopt in Dutch Runners Guide - uit met alle hardloopevenementen in Nederland. Deze app is hier het vervolg op en past perfect in deze tijd en maakt alle informatie altijd en overal beschikbaar.


Samenwerking met de Atletiekunie

De Hardlopen!-app is in samenwerking met de Atletiekunie ontwikkeld. De Atletiekunie is de inspirerende coach voor iedere hardloper. Speciaal voor recreatieve hardlopers heeft de Atletiekunie Dutch Runners ontwikkeld. Dutch Runners is het platform voor elke hardloper met tips, adviezen en schema’s. Eén van de succesvolle onderdelen is de Running Coach©. Met de Running Coach© sta je goed voorbereid aan de start van een hardloopevenement. De Hardlopen! app bevat de volledige officiële Atletiekunie hardloopkalender.

Informatie voor de pers

Download de perskit met het persbericht en aanvullende screenshots.